Arhiv‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

medobčinsko tekmovanje v odbojki za st. učenke in učence

objavljeno: 11. dec. 2017 20:56 avtor: NIka Poljanšek   [ posodobil 11. dec. 2017 20:56 Info Odranci ]
V ponedeljek, 11. 12. 2017, je na naši šoli potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za starejše učence in učenke. učenke so se pomerile z ekipama iz DOŠ I Lendava in OŠ Velika Polana. Z ekipo iz OŠ V. Polana so učenke igrale zelo izenačeno, vendar so bile naše odbojkarice uspešnejše v obeh nizih in so zmagale z rezultatom 2:0. Z učenkami iz DOŠ I Lendava so sicer naša dekleta igrala zelo dobro, vendar se je opazila močna premoč lendavskih deklet, katere skupaj trenirajo odbojko že nekaj let. Tako so naša dekleta z enim porazim in eno zmago dosegla drugo mesto. Našo šolo so zastopale:
Zala Ferenčak (6.r), Hana Ferenčak (7.r), Ana Kavaš, Annabella Rogan (obe 8.r), Mihaela in Monika Lešnjak, Alja Černi Foranič, Anja Škafar (vse 9. r).

Poleg naših učencev so se turnirja v odbojki udeležili le učenci iz OŠ Velika Polana. Tekma je bila neverjetno izenačena, na obeh straneh je bilo mnogo odličnih akcij, vsi so imeli na začetku veliko adrenalina, zato so tudi storili nekaj povsem začetniških napak. Po rezultatu 1:1 v nizih, so odigrali še odločilni tretji niz, kjer je bil rezultat tudi zelo izenačen, 13:13, vendar pa so v končnici gosti iz V. Polane dobili dve odločilni točki, tekmo zmagali in se uvrstili na področni turnir v Mursko Soboto. Med dekleti bodo na področni turnir že tradicionalno odšle učenke iz DOŠ I Lendava. Pri učencih so našo šolo zastopali:
Mai Smej (8. r), Žan Režonja, Nik Virag, Samo Jerebic, Niko Kavaš, Lino Lipuš (vsi 9. r).

Vsem našim tekmovalcem iskreno čestitam, saj so prikazali odlično igro. Ob pogledu na njihovo borbo, smo se zbudili in navdušili tudi zaposleni, ki na tem mestu povabimo učence na medsebojno igro - Učenci in učenke proti zaposlenim Zavoda OŠ Odranci, ki bo organiziran enkrat po novem letu.

Vsem našim odbojkaricam in odbojkarjem iskreno čestitamo in jim tudi v bodoče želimo veliko medsebojnega druženja na igrišču z žogo.
Comments