medobčinsko tekmovanje v nogometu za mlajše učence

objavljeno: 4. apr. 2019 20:53 avtor: NIka Poljanšek   [ posodobljeno 4. apr. 2019 20:54 ]

V četrtek, 4. 4. 2019, je na naši šoli potekalo finalno tekmovanje v medobčinskem tekmovanju v nogometu za mlajše učence. 9 učencev šestega in sedmega razreda je najprej premagalo učence z osnovne šole Miška Kranjca iz Velike Polane s 5:2. Nato so odigrali še tekmo za prvo mesto z nogometaši z osnovne šole Franceta Prešerna Črenšovci. Naši učenci so prvi polčas povedli z 2:0, nato pa so v drugem polčasu prejeli dva gola, zaradi česar so morali odigrati še 5-minutni podaljšek. Celotna tekma je bila zelo izenačena in napeta, vendar pa naši nogometaši niso popustili in so v zadnji minuti podaljška povedli s 3:2 in se tako uvrstili na področno tekmnovanje, katerega datum in kraj še nista znana.

Predstavniki naše zmagovite skupine so bili:
kapetan Žiga Dominko, vratar Nik Ozvatič, Nejc in Samo Sečkar, Miha Kreslin, Sergej Ščančar, Lan Marinič, ROk Mujdrica in Filip Zver. 


Vsem učencem iskreno čestitamo in jim tudi na področnem tekmovanju želimo borbeno in zavzeto igro. Ob tem bi se radi tudi zahvalili vsem navijačem, ki ste spodbujali naše nogometaše.


Comments