Ta in prejšnji teden je na DOŠ I Lendava potekalo tekmovanje v odbojki za starejše deklice in za starejše dečke. Dekleta so tekmovala v četrtek, 7. decembra, fantje pa v torek, 12. decembra. 

Dekleta so v prvi tekmi igrale proti favoriziranim učenkam iz DOŠ I Lendava. V prvem nizu so se kljub začetni tremi dobro zoperstavljale nasprotnicam pa vendar izgubile. V drugem nizu pa so lendavčanke dokazale, da se treningi v klubu zelo obrestujejo in pokazale svojo premoč. Svojo moč so učenke DOŠ I Lendava pokazale tudi proti našim drugim nasprotnicam, to so bile učenke OŠ Franceta Prešerna Črenšovici, katere so pravo tako premagale brez izgubljenega niza. V zadnji tekmi so se zares izkazale učenke OŠ Odranci, saj so učenke iz OŠ Franceta Prešerna Črenšovci premagale z dvema suvereno dobljenima nizoma. 

V torek pa so fantje v prvi tekmi imeli priložnost videti kvaliteto nasprotnikov. Pomerili sta se OŠ Miška Kranjca in DOŠ I Lendava, slavili so domačini z rezutatom 2:0 v setih. V drugi tekmi so bili na vrsti učenci OŠ Odranci, ki so po dveh dobljenih nizih slavili zmago. Za prvo mesto so pomerili proti favoritom iz Lendave. Žal jim je za zmago v prvem nizu zmanjkalo nekaj športne sreče. So pa v drugem nizu pokazali svojo moč in ga suvereno dobili. Zmagovalca je nato odločil tretji niz, v katerem je kljub odlični borbi zmagala ekipa iz DOŠ I Lendava. 

Učenke in učenci OŠ Odranci so z eno zmago in enim porazom osvojili odlično 2. mesto. Čestitke!

(Skupno 165 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost